Over Ons

Onze drive-in shows worden momenteel door meerdere enthousiaste DJ’s verzorgd, die allemaal een ruime ervaring hebben in het ondersteunen van evenementen met de juiste muziek. Niet alleen zorgen wij voor een spetterende, sfeervolle drive-in show, ook denken we vooraf met jullie mee over een geschikte muziekstijl. De wensen van onze klanten staan centraal en dat vinden wij belangrijk. Wil je een bruiloft feest met een bepaald thema, of geef je de voorkeur aan een speciaal muziekgenre? Het is allemaal mogelijk bij ons.

Op deze pagina stellen we onze dj’s graag aan je voor.

Bruiloft DJ Maik

Met meer dan twaalf jaar ervaring is DJ Maik een expert op het gebied van drive-in shows bij verschillende evenementen. DJ Maik is afkomstig uit Amersfoort, maar biedt zijn drive-in shows ook in andere delen van Nederland aan. Dankzij zijn enthousiasme en expertise bent u verzekerd van een onvergetelijke avond!

Bruiloft DJ Ronnie

Net als DJ Maik is ook DJ Ronnie een specialist als het op drive-in shows aankomt. Van oorsprong komt DJ Ronnie uit Vlijmen, maar ook hij biedt zijn shows in andere delen van Nederland aan. Top 40-muziek, dance, trance, hardstyle, house en de oldies behoren tot zijn favoriete muziekgenres. Deze mix aan interesses zorgt ervoor dat DJ Ronnie altijd de juiste muziekstijl bij uw evenement vindt!

Bruiloft DJ CorJan

DJ CorJan is een zéér ervaren allround DJ die op ieder feest inzetbaar is. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsevent of verjaardagsfeest, hij is van alle muzikale markten thuis. Met zijn ruime ervaring in binnen- en buitenland en ruim 100 optredens per jaar, een garantie voor een top feest!

 

X